Elektrotechnische installaties

Aanleg en aanpassen van elektrotechnische installaties


Een van de activiteitengebieden van Langendonk Elektrotechniek is de woningbouw. Variërend van kleinschalige nieuwbouwprojecten tot grote luxe villa's en grootschalige renovatieprojecten.
Naar gelang de wensen van de opdrachtgever en de eindgebruiker leggen wij complete nieuwe installaties aan of verzorgen wij uitbreidingen en wijzigingen aan bestaande installaties op het gebied van elektrotechniek, verlichting, tele- en datacommunicatie, inbraak- en brandbeveiliging en huisautomatisering (domotica).


Altijd een installatieplan op maat


Samen met de klant ontwikkelen wij voor ieder project een installatieplan op maat. Hiervoor voeren wij diverse gesprekken om de persoonlijke wensen te inventariseren en de klant te adviseren over de mogelijkheden van de diverse installaties, systemen en verlichting.
In de planning- en uitvoeringsfase werken wij veelal samen met aannemers, waarmee door jarenlange samenwerking een uitstekende vertrouwensrelatie is opgebouwd. Daardoor kunt u vertrouwen op een optimaal gecoördineerd installatietraject.

Wilt u weten wat wij in uw nieuwbouw of renovatieproject kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!